Vinkje-groen

VERKOOPINNOVATIE

Het vak ‘Verkopen’ leer je niet in de schoolbanken, je moet het ondervinden in de praktijk.
Om die reden doceer ik graag (tegen een sterk gereduceerd tarief) uitgebreid over dit mooie vak aan jonge mensen die daar ook echt in geïnteresseerd zijn. Sterker nog, die dezelfde richting uit zouden willen.
Je geeft ze de kans om zich nog verder in de materie te verdiepen en je kunt ze de tips en tricks bijbrengen die je zelf ook graag had meegekregen als student of beginnend professional.

“De manier waarop je je koers bepaalt en je gedrag daarop stuurt, maakt echt het verschil”

Vinkje-groen

NIEUWE ENERGIE

De liefde voor een vak begint bij de bron. Werken met studenten is dan ook uitdagend en inspirerend.
Tijdens gastcolleges besteed ik aandacht aan recente inzichten, ideeën en ontwikkelingen op het vakgebied Verkoop. Geen onnodige diepe psychologie, maar wel alles gebaseerd op wetenschappelijk gefundeerd werk.
Opgebouwd uit verschillende modules. Passend voor MBO (ROC), HBO (Hogeschool), Bachelor en (Pre-) Master. Uiteraard afgestemd met de docent en/of opleidingscoördinator.
Als gastspreker versterk je de leerstof en sla je een brug tussen de leerstof, de dagelijkse praktijk en de nieuwste ontwikkelingen uit het veld.

“Als je iets doet, doe het goed. En met passie!”

Vinkje-groen

DOELEN BEREIKEN

Opleiders openen graag hun deuren voor professionals uit het werkveld. Juist deze professionals zijn als extra begeleiding goed in staat om ‘buiten’ naar binnen te halen.
Eén, twee of drie keer per jaar bijvoorbeeld – qua tijdsinvestering prima te overzien.
Een gastcollege duurt 1 à 2 uur. Zo’n gastcollege bestaat vaak uit een college, een opdracht en een terugkomdag in dezelfde week.
Mijn opleiding tot practitioner NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) helpt daarbij studenten om zo te veranderen dat ze hun doelen bereiken . Voortdurend perfectionisme met een stapsgewijze aanpak. Alles moet ‘top’ zijn, twintig stapjes van vijf procent maken ook perfectie.

“Nadelen worden in korte tijd omgeturnd tot vlijmscherpe wapens”

You’ve got the skills to change the game!

Be master of your own destiny, let’s make you stand out

Ja, ik wil gegarandeerd 95% meer kans op Succes