Vinkje-groen

ENERGIE EN CREATIVITEIT

Klanten noemen mijn presentaties inspirerend, praktisch en humorvol. Daar ben ik blij mee. De presentaties zijn altijd interactief, er is volop sprake van tweerichtingsverkeer. Met de nodige zelfspot laat ik mensen aan de hand van praktijkvoorbeelden anders naar hun omgang met anderen kijken.
Het aantal deelnemers bepaal jij zelf.
De presentaties worden gehouden voor o.a. brancheverenigingen, ondernemersverenigingen, businessclubs van sportverenigingen, netwerkbijeenkomsten enzovoort.
Door (meer) gebruik te maken van aanwezige kennis gaan ogen weer stralen. En dat geeft mij voldoening. Als geldt dat we een leven lang moeten leren, laten we leren dan ook leuk maken.
Met plezier help ik om jullie verkooptalent te ontdekken, doelgericht te ontwikkelen en om te zetten in klinkende resultaten. Een presentatie zorgt voor richting, voor veel energie en voor creativiteit.
Het blijkt dat uitblinkers altijd nog iets extra’s in zich hebben. Dus zouden wij zeggen: ga ermee aan de slag!

“Ik kan pijn lijden om mijn doel te bereiken, ben een doorbijter. En ik heb veerkracht”

Vinkje-groen

PRESENTATIE 1: ‘HET IS PAS INTERESSANT ALS HET INTERESSANT IS’

Zou het niet mooi zijn om in het brein én het hart van jouw klant te kunnen rond kijken?
In deze interactieve presentatie wordt op een grappige en tegelijkertijd leerzame manier geleerd hoe je beter met klanten overweg kunt. Plezier hebben in het contact met die klanten is daarbij de drijfveer.
Ik houd een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van veel herkenbare praktijkvoorbeelden.
Deze ‘snelkookpan’-presentatie van anderhalf uur bestaat uit de volgende vijf blokken:

  • Prijspreferentie: de klant is bereid meer te betalen
  • Piramide van overtuiging: hoe overtuigt de klant zichzelf?
  • Harten 6: hoe bouw je het best langdurige relaties op
  • De eerste indruk: hoe gebruik je lichaamstaal om sympathiek gevonden te worden?
  • Denkvoorkeuren: de golflengte van je gesprekspartner

Jullie zullen met een grote glimlach huiswaarts gaan.
Tegelijkertijd het hoofd vol met tips om de volgende dag al te kunnen toepassen!

“Welk bedrijf wil nou niet het aanwezige potentieel gebruiken?”

Pas op!

Dit zijn geen droge workshops. De ‘Interessant’- en ‘T x IM x O = Succes™’-presentatie is uitdrukkelijk voor iemand die volop praktische tips zoekt. Die zit te knarsetanden bij saaie, slaapverwekkende theorieën. Die zich liever graag volop wil laten inspireren in korte tijd. Voor iemand die voortdurend meer wil, vol aanstekelijk enthousiasme zit, die meer geweldige ideeën heeft dan tijd en die een dag rennend doorbrengt. Voor jou dus.

Vinkje-groen

PRESENTATIE 2: ‘T x IM x O = SUCCES™’

Het leven gaat niet altijd over rozen. Jouw succes is echter voor een flink deel maakbaar. Het draait om het combineren van wat je sterke punten zijn, waar je écht in gelooft en welke omgeving het allerbeste bij jou past.
De actietechniek T x IM x O = Succes™ is de bewezen hefboom voor mensen met een eigen karakter die alles in hun leven altíjd willen laten kloppen. Niet slechts af en toe.
Talent x Innerlijke Motivatie x Omstandigheden zorgen altijd voor Succes.
Doe dat waarin je goed bent én waaraan je veel lol beleeft, omgeven door de juiste mensen. Succes komt dan vanzelf. Als je hebt bepaald waar je zelf sterk in gelooft en wat je ook nog eens erg goed af gaat, is het echt eenvoudig om 100% ergens voor te gaan.
In deze presentatie leren jullie gebruik te maken van de bewezen actietechniek T x IM x O = Succes™ die gericht is op het creëren van nieuwe, effectieve gewoontes waarvoor je 100% gemotiveerd bent.
T x IM x O = Succes™ is jóuw reis naar Succes. Je weet na anderhalf uur hoe dat succes is af te dwingen.
Wat denk je dat er gebeurt als jij écht voortdurend in de flow zit?

“Wie krijgt er nou energie van steeds maar gewezen worden op hetgeen je niet kunt?”

You’ve got the skills to change the game!

Be master of your own destiny, let’s make you stand out

Ja, ik wil gegarandeerd 95% meer kans op Succes